faste grupper med trener

ukentlig trening

Vi tilbyr en fast treningsøkt i uka med våre kompetente trenere. Du kan være nybegynner eller litt mer erfaren og vi skal klare å hjelpe deg til å finne klatreglede og bli en bedre klatrer. 

det eneste du trenger er motivasjon

treningsgrupper

Treningsavgiften inkluderer inngang i senteret, en engasjert trener med et bra treningsopplegg, klatreutstyr som tau, sele, og brems. Vi anbefaler at dere har eget utstyr etterhvert men det eneste dere må ordne med selv fra start, er klatresko og kalk. Barn på knøtteklatring trenger ikke sko i starten. Som deltakere i treningsgruppene våre, får dere 10% rabatt på klatreutstyr i butikken.

Dersom man blir med underveis i semesteret, avregnes prisen mot gjenstående antall økter.

Vi åpner for maksimalt 10 deltakere på hver gruppe. Dette er for å holde så høy kvalitet som mulig på treninga. og ikke minst viktig for å ivareta sikkerhet. Det er derfor IKKE mulig å åpne opp for flere deltakere enn 10 dersom gruppa blir full. Det er mulig å melde seg på venteliste.

knøtteklatring

er for de aller yngste mellom fire og seks år. Prisen for hele semeteret er 2800,-.

ungdom

er for de som er 13+. Pris 3000,- for hele semesteret.

barn

er for de som er mellom syv og 12 år. Pris 2800,- for hele semesteret.

voksen

er for de som føler seg voksne nok, men i utgangspunktet fra 18 år. Øktene for de voksne varer i 2 timer. Pris 3300,- for hele semesteret.

hvem er vi?

Henrik Berg Karlsen er en god og erfaren klatrer. Han startet å klatre som 10-åring og har selv deltatt på treningsgrupper og har masse aktiviteter å bidra med. Han har også drevet med konkurranseklatring og han har erfaring fra uteklatring, både sportsklatring og tradklatring.

Mali Louise Støwer er en sterkt og aktiv dame med lang fartstid innen buldring. Hun har studert idrett ved Malvik Idrettsgymnas med klatring som hovedfag, her har hun også hatt fagene Treningsledelse og Treningslære, som handler om hvordan en skal trene for å unngå skader, for å bli sterkere, og hvordan en treningsgruppe skal ledes. På Olympiatoppen har hun fått god hjelp med å mestre nervøsitet under konkurranser, og lært mange forskjellige treningsformer som kan benyttes for å forbedre klatringen. Mali ønsker å lage gode, varierte og morsomme treningsopplegg for de aller ivrigste unge klatrerne.

Stian Nakken startet å klatre da han var 13 år. Han har deltatt på treningsgrupper og trent aktivt i 4 år. Han har klatret både inne og ute, og deltatt på noen konkurranser. Gjennom årene har han opparbeidet seg kompetanse og erfaringer i hvordan man kan trene for å bli en bedre klatrer.