Laster Hendelser

« All Hendelser

  • Beklager. Denne hendelse har allerede funnet sted.

Stjørdal. Treningsgruppe ungdom

28. august @ 18:00 - 20:00

3000kr

Vi tilbyr en fast treningsøkt i uka med våre kompetente trenere. Du kan være nybegynner eller litt mer erfaren og vi skal klare å hjelpe deg til å finne klatreglede og bli en bedre klatrer. Høstens grupper starter opp i uke 35 og avsluttes i uke 50. Ingen trening i høstferien (uke 41).

Treningsavgiften inkluderer inngang i senteret, en engasjert trener med et bra treningsopplegg, klatreutstyr som tau, sele, og brems. Vi anbefaler at dere har eget utstyr etterhvert men det eneste dere må ordne med selv fra start, er klatresko og kalk.

Nybegynner eller viderekommende?

Vi har kun sammensatte grupper, hvor nybegynnere og mer erfarne trener sammen. Våre trenere vil finne utfordringer til dere uansett nivå.

 Nybegynnergruppene er for de som er helt ferske eller ikke har klatret så lenge. Her vil det bli lagt vekt på grunnleggende klatreteknikk og forståelse av sikkerhet.

 Viderekommende er for de som har klatret en del før, kanskje klatret 2-3 semester tidligere. Her vil det være fokus på å utvikles mer som klatrer og det blir litt mer styrketrening, men ekstra fokus på spesifikk teknikktrening.

 Trenerne våre:

Mali Louise Støwer er en sterkt og aktiv dame med lang fartstid innen buldring. Hun har studert idrett ved Malvik Idrettsgymnas med klatring som hovedfag, her har hun også hatt fagene Treningsledelse og Treningslære, som handler om hvordan en skal trene for å unngå skader, for å bli sterkere, og hvordan en treningsgruppe skal ledes. På Olympiatoppen har hun fått god hjelp med å mestre nervøsitet under konkurranser, og lært mange forskjellige treningsformer som kan benyttes for å forbedre klatringen. Mali ønsker å lage gode, varierte og morsomme treningsopplegg for de aller ivrigste unge klatrerne.

 Gruppene

Vi åpner for maksimalt 10 deltakere på hver gruppe. Dette er for å holde så høy kvalitet som mulig på treninga. og ikke minst viktig for å ivareta sikkerhet. Det er derfor IKKE mulig å åpne opp for flere deltakere enn 10 dersom gruppa blir full. Håper på forståelse for dette.

 

 

Detaljer

Dato:
28. august
Tid
18:00 - 20:00
Kostnad:
3000kr
Hendelse Kategorier:
,
Hendelse Tags:
, , ,

Arrangør

GRIP Leangen
Telefon:
91907291
Hjemmeside:
www.gripklatring.no

Sted

GRIP Stjørdal
Wessels veg 95
Stjørdal, Sør-Trøndelag 7500 Norge
+ Google Map
Hjemmeside:
www.gripklatring.no

Registrer

Bare 10 ledige plasser

Tribe Loading Animation Image